Te koop: Kartonnen Dozen op maat

Wij bieden voor iedereen de mogelijkheid om kartonnen dozen op maat te laten maken. U herkent het wel uw producten versturen in een te grote of kleine kartonnen doos? 
Wel bekend dat de kans op breukschade of beschadiging dan ook groter wordt. Wij helpen u, met ons machinepark maken wij graag een kartonnen doos voor u op maat. Of het een licht of zwaar product betreft of een Amerikaanse vouwdoos of postverzenddoos is wij maken ze voor u op maat.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Kartonnen Dozen op maat

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-09-2013 om 11:43u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 2355 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie: Google Maps snapshot van Wassenaar

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.